# E X T R E M L Y M T O R R E N T S / D O W N L O A D


Welcome!

https://extremlymtorrents.ws/index.php

Curaj, câinele cel fricos

Go down

Curaj, câinele cel fricos

Post  Extremlym on Thu Nov 26, 2015 12:48 pm


Curaj, câinele cel fricos se învârte în jurul lui Curaj, un câine mic și roz, care, în ciuda numelui său, îi este frică chiar și de cele mai banale lucruri. Sperieturile sale sunt, totuși, în mod normal justificate, întrucât el, Muriel și Eustache sunt constant atacați de (sau dau de) diferiți monștri, extratereștri, ticăloși, blesteme, experimente, dezastre naturale și alte forme de pericol pe care Curaj trebuie să le înfrunte.

În fiecare început al episoadelor se afișează trecutul lui Curaj: „Abandonat când era doar un pui, a fost găsit de Muriel, care locuiește în orașul Nicăieri, împreună cu soțul ei, Eustache Traistă. Dar în Nicăieri se-ntâmplă lucruri stranii; Curaj trebuie să-și salveze noua familie.”

În serial, când Curaj vrea să își salveze familia de la ticălosul respectiv, în loc de tipica faptă eroică, cei doi se angajează într-un joc, de obicei ceva juvenil precum dodgeball sau un concurs de holbat, unde Curaj de obicei - dacă nu întotdeauna - pierde. Ticălosul este apoi înfrânt cu ușurință printr-o varietate de modalități: Curaj păcălește infractorul, scapă de el, corijează ticălosul, îl convinge cumva să se schimbe, Muriel „salvează ziua”, sau (în unele cazuri) ticălosul pur și simplu renunță voluntar, în favoarea plănuirii altei scheme diabolice. Aproape fiecare eveniment ce i se întâmplă lui Curaj îl face să țipe ca un maniac și să se metamorfozeze (în scop pur informațional) într-un obiect ce înfățișează frica, tristețea, confuzia sau alt sentiment aleatoriu. Totuși, acesta își suprimă frica pentru a o salva pe Muriel.

O caracteristică tipică în serial este parodia sau referința la variate filme clasice horror sau culte, acestea fiind baza pentru numeroase episoade. Acest fapt este observat în episoade precum: „O noapte la Motelul Mâței”, „Demonul din saltea”, „Minunată, adorabilă, simpatică”, „Capete de vită”, „Clubul Mâței”, „Noaptea Vârco-Cârtiței”, „Călătorie spre centrul din Nicăieri”, „Marele Fussili”, „Robotul Randy”, „1000 de ani de Curaj”, „Muriel invizibilă”, „Menajeria de oameni”, „Curaj, musca”, „Mega Muriel Magnifica”, „Transplantul”, „Fantoma lui McGroază”, „Casa neînțelegerilor”, „Robotul Curaj” și „Peripeții în Computer”.

În numeroase episoade, în special în cel pilot, Eustache are să fie rănit într-un mod de obicei macabru până la sfârșitul episodului, doar pentru a apărea viu și nevătămat în episodul posterior. În pilot, Eustache a mâncat oul unei găini extraterestre și s-a transformat el însuși în una, apoi fiind împușcat cu o armă cu laser. În alt episod, „Curaj în marele și crudul oraș”, Eustache a fost mâncat de bestia misterioasă a lui Gescu.Link: http://www.dailymotion.com/video/x3fig7l_curaj-cainele-cel-fricos-fred-cel-groaznic-4k-dublat-in-romana-1_tv
avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Re: Curaj, câinele cel fricos

Post  Extremlym on Thu Nov 26, 2015 1:27 pm

http://www.dailymotion.com/video/x3fmej3_curaj-cainele-cel-fricos-vikingi-4k-dublat-in-romana_tv

avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum