# E X T R E M L Y M T O R R E N T S / D O W N L O A D


Welcome!

https://extremlymtorrents.ws/index.php

R.I.P Mystery Moderator Filelist.ro

Go down

R.I.P Mystery Moderator Filelist.ro

Post  Extremlym on Tue Jun 26, 2012 5:34 pm

]… cu toate ca viata este o catea ce trebuie luata de urechi si batuta bine pentru a-ti oferi ceea ce tu ai nevoie in fiecare zi, cu toate ca lumea este rea si te injunghie in orice situatie, cu toate ca relele mereu se aduna si nu sunt uitate niciodata, cu toate ca zilele devin din ce in ce mai negre, cu toate ca totul se scufunda in intuneric si lasitate … draga prietene noi nu-ti spunem “Adio!”, noi te rugam ca acum cand ai ajuns in cer sa-ti desfaci larg aripile de inger si vegheaza asupra noastra, iar in cazul in care Dumnezeu iti da in posesie un Kalashnikov ai grija de noi si pazeste-ne cand moartea ne asteapta dupa colt.

Draga prietene, te rog sa nu ne uiti pe noi, pentru ca noi pe tine nu te vom uita, ai fost, esti si vei fi mereu o parte din noi. Cu bune, cu rele te-am “iubit” si te-am pretuit, unii mai mult, altii mai putin, dar ne-ai ramas in amintiri si asta e cel mai important. Draga prietene, atunci cand am aflat vestea care ne-a zguduit pe toti, niciunul dintre noi nu am acceptat-o si am crezut ca este o gluma, dar viata ca o catea nenorocita ne-a mai dat o palma demonstrandu-ne ca zvonurile sunt adevarate, iar tu ti-ai inceptul somnul cel vesnic pe lumea noastre mica si rece, dar stii ceva? NOI II VOM DA VIETII O PALMA SI II VOM DEMONSTRA CA INCA TRAIESTI PRIN NOI! ii vom demonstra ca viata este vesnica, ii vom demonstra ca pentru noi ai fost un adevarat “Lider Neinfricat!”, ii vom demonstra ca desi lumea virtuala nu “exista” pt noi mystery a fost un mentor si un adevarat baiat!

Draga Liviu Mihnea nu-ti spun adio, iti spun doar spor la moderat, mai ales ca esti mai mare ca si “God” in functie, acum butoanele sunt la tine in mana, acum tu ne poti da warn tuturor cand gresim si ne poti da mute cand vorbim prostii! Mystery fii rau cu noi, pentru ca suntem oameni si gresim zilnic!

Asteptam un semn din partea ta …Fiecare dintre voi l-ati cunoscut, in mod direct sau indirect. Prin intermediul iRC-ului sau a unu warn / mute / disable dat de el. Cineva a spus foarte bine:

Quote:
P.S.:Nu ești user dacă nu ai luat warn sau măcar un avertisment de la mystery.
Pentru toti cei care doriti sa lasati un mesaj lui sau familiei o puteti face aici sau pe pagina lui de facebook: https://www.facebook.com/L33t.mystery

De asemenea pentru mai multe informatii cu privire la tragicul accident, aveti informatiile in acest articol: http://www.arezzoweb.it/notizie/speciale.asp?idnotizia=76073


Staff-ul FileList il va onora in fiecare an cu [FreeLeech] pe data de 24.06, iar in perioada 24.06.2012- 01.07.2012 va fi [FreeLeech] global.Pshicopath wrote:

Our hero, our hero, with the warriors might
I tell you, I tell you that mystery comes
With a voice wielding POWER of the ancient nord art
Believe, believe the mystery comes
It's an end to the evil of all filelist's foes
Beware, beware, mystery comes
For the darkness has passed, and the legend yet grows
You'll know, you'll know, mystery come

avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Post  Extremlym on Tue Jun 26, 2012 5:36 pm

REST IN PACE
avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum