# E X T R E M L Y M T O R R E N T S / D O W N L O A D


Welcome!

https://extremlymtorrents.ws/index.php

http://torrent.wdw.ro

Go down

http://torrent.wdw.ro

Post  Extremlym on Fri Jun 22, 2012 1:52 pm

http://torrent.wdw.ro

avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Forum Moderator Wanted

Post  PyTyQ on Thu Jul 05, 2012 9:34 am

Salut !

Caut 1-2 persoane care sa se priceapa sa poata avea grija de Forumul Trackerului. Nu trebuie sa faca prea multe.

1. Sa aiba o idee despre aceasta munca
2. Sa completeze sectiunile la care de duce lipsa de activitate
3.Sa fie activ in Forum...cu posturi bune nu inutile....

Cerinte:

1. Sa aibe habar despre ce inseamna tracker, torrente, P2P si FORUM


Cam atat in prima faza.

Doritorii sunt rugati sa posteze fara texte lungi, care din cerinte le pot acoperi. Dupa o perioada nu foarte mare, impreuna cu sysopii vom decide cine va beneficia de aceasta functie.
avatar
PyTyQ
Admin

Mesaje : 27
Puncte : 2067060
Reputatie : -1
Data de inscriere : 2012-06-23
Varsta : 26
Localizare : Slatina

Back to top Go down

Acest regulament intra in vigoare la data de 17.08.2011

Post  Extremlym on Wed Jul 11, 2012 8:55 pm

Acest regulament intra in vigoare la data de 17.08.2011Reguli:
1. NIMENI nu are voie sa discute sau sa interpreteze decizia unui staffer de rang egal sau mai mare decat al sau. Daca vi se pare ca vi s-a facut o nedreptate, nu trimiteti PM la alti stafferi sau Ownerului, ci postati nemultumirea, in modul cel mai civilizat posibil, in forum, in categoria de staff din care faceti parte, sau la Social
2. Puteti discuta deciziile unui membru de rang mai mic doar in forum sau la Social. Sanctiunile eventuale vor fi acordate NUMAI de Consiliu.
3. NIMENI nu are voie sa foloseasca tonuri zeflemiste sau ironice la adresa altui staffer, indiferent de rang sau varsta. Trebuie tinut cont ca membrii staff-ului sunt de varste diferite, mentalitati diferite si au simt al umorului diferit.
4. TOTI membrii staff-ului trebuie sa fie campioni la calm, concilianti si fara fitze gen: eu sunt mult mai vechi in trackere sau eu am facut mult mai multe pt. WDW decat altii ... toate meritele va sunt recunoscute, fiti fara grija.
5. NU se vor acorda pedepse sau sanctiuni mai mici sau mai mari membrilor staff-ului, indiferent de rang. Cand credeti ca unul din membri merita un warn, postati in Social si Consiliul Staff-ului WDW va lua o decizie prin vot.
6. NU se accepta depasirea atributiunilor corespondente rangului vostru. Se accepta doar ajutor dat altor stafferi pentru a duce la bun sfarsit o sarcina sau un efort comun spre binele comunitatii. Indeplinirea altor sarcini se va face doar cu delegare expresa de la Consiliu sau de la Team Leader.
7. Orice masura de acordare a warn-ului se face subiectiv (nu orbeste), consultandu-se in prealabil, foarte atent, istoricul acelui user, adica ratie, activitate in tracker, alte atentionari avute anterior.
8. Demote pentru membrii staff-ului se supune atentiei Consiliului, iar acesta va decide ce, cum si in ce consta degradarea acestuia.
9. Clasele Vip si ONORIFIC se supun regulilor trackerului, iar modificari ale statului acestora se discuta in Consiliu sau raman la latitudinea Ownerului.
10. Toate grupurile de lucru deja existente cat si cele care se vor infiinta vor avea cate un lider desemnat de cei din grup, sau dupa caz initiatorul acestuia, cu confirmarea Consiliului sau a Ownerului.
11. Sub nici o forma NU se accepta nici un torent luat din trackere din RO !!! ATENTIE, pe langa aspectul de "hotie", pentru asta se poate lua ban pe clase de IP-uri pe trackerele mari din RO!!!
12. Pentru a evita bombardarea Ownerului cu PM-uri, orice alte probleme legate de tracker se discuta in consiliu.
13. Se accepta ca membrii staff-ului WDW sa fie membri si in alte staff-uri de trackere, cu conditia sa nu existe nici un conflict de interese sau litigii intre cele doua trackere.

Reguli generale:

1. Toti membrii STAFF-ului se supun neconditionat dispozitiilor Ownerului.
2. Toti membrii STAFF-ului se consulta in deciziile mai dificile cu Ownerul.
3. Deciziile importante sunt votate in Consiliu doar daca Ownerul considera ca este necesar sau la solicitarea expresa a unui membru al STAFF-ului.
4. Disputele dintre membrii STAFF-ului sunt dezbatute obligatoriu in consiliu iar decizia acestuia este validata sau invalidata de catre Owner.

Sarcini specifice rangurilor echipei WDW:


1. Junior Uploader:
- Uploader in devenire.
- Urca un numar de minim 3 torente / zi, FARA TORENTE LUATE DIN ROMANIA!!!.
- Se consulta cu CHIEF UPLOADER referitor la orice probleme aparute in legatura cu upload-ul.

2. Uploader:
- Urca un numar de minim 5 torente / zi, FARA TORENTE LUATE DIN ROMANIA!!!.
- Se preocupa continuu de aducerea torrentelor noi si de calitate din toate categoriile existente pe tracker.
- Se consulta cu CHIEF UPLOADER referitor la orice probleme aparute in legatura cu upload-ul.

3. Chief Uploader:
- Este unul singur si este conducatorul Uploaderilor
- Indruma Uploaderii sa urce cat mai corect torentele raspunzand ORICAREI solicitari din partea lor in acest sens. Refuzul ajutorarii unui uploader poate atrage sanctiuni de la Consiliu.
- Se ocupa de modul de prezentare a torrentelor pastrand acelasi mod de urcare si a informatiilor necesare despre acestea
- Desemneaza grupuri de upload pe categorii (filme, jocuri, aplicatii, muzica, pron, etc.) pt. uploaderi, pe cat posibil completand categoriile defavorizate
- Se ocupa de formarea si activitatea noilor UpLoaderi
- Verifica daca torentele urcate sunt luate de pe trackere din RO, si notifica un Administrator sau un SysOP despre acest torent uploader.
- Urca un numar de minim 5 torente / zi, FARA TORENTE LUATE DIN ROMANIA!!!.

4. Moderator:
- Se ocupa cu monitorizarea ShoutBox-ului, atentioneaza userii care depasesc limita bunului simt sau incalca reguli elementare de chat (CAPS LOCK, injurii, spam, etc.)
- Verifica daca se fac reclame ascunse sau neaprobate la alte trackere, Click to Pay, etc. in Shout, in semnaturi sau avatare, si acorda pe loc avertizare cu warn 2 saptamani la prima abatere si disable cont la a doua.
- Se ocupa cu monitorizarea forumului in sensul corectitudinii locatiei postului (sa fie postat in topicul corect, sa nu fie Off Topic, etc.), in sensul respectarii regulilor de bun simt, (fara injurii, cuvinte obscene, etc.) si acorda sanctiuni userilor sau Power userilor care nu respecta aceste reguli.
- Gestioneaza forum-ul ocupandu-se de initierea de categorii noi pentru ca acesta sa fie cat mai dinamic
- Verifica mesajele PM din site pentru a monitoriza tendintele, ce se mai cere dar si daca se face spam cu reclame sau invitatii spre alte trackere sau reclame interzise, acordand, dupa caz, sanctiuni.
- NU poate da demote membrilor staff-ului, indiferent de rang.
- Urca un numar de minim 5 torente / zi, daca are timp, nu este obligatoriu, dar este de preferat, FARA TORENTE LUATE DIN ROMANIA!!!.

5. Administrator:
- Se ocupa cu monitorizarea torentilor, in sensul neexistentei a 2 torente identice ca titlu sau ca si continut (double torrent). In acest caz, se procedeaza la stergerea torentului urcat ultimul si atentionarea uploaderului. In caz ca uploaderul persista in greseala, poate acorda sanctiuni (warn).
- Urmareste activitatea userilor pentru depistarea celor care fac fake ratio si acorda pedeapsa pe loc (warn 2 sapt. Pt. prima abatere si disable cont pt. a doua) motivand acestora sanctiunea prin PM.
- Verifica permanent leecherii pentru a depista pe cei ce fac Hit&Run, si acorda sanctiuni imediat (warn 2 saptamani pt. prima abatere, warn 1 luna pt. a doua, si Disable cont pt. a treia) motivand acestora sanctiunea prin PM.
- Coordoneaza activitatea moderatorilor in sensul ca ii poate distribui pe grupe de sarcini, dar numai cu acordul Team leaderului sau Consiliului.
- Se ocupa de promovarea trackerului in exterior, prin reamintirea in forum sau in shout a locurilor in care trebuie sa voteze sau sa comenteze.
- NU poate da demote membrilor staff-ului, indiferent de rang.
- Se ocupa de sectiunea Poll-uri (chestionare) si initiaza concursuri.
- Urca un numar de minim 5 torente / zi, daca are timp, nu este obligatoriu, dar este de preferat, FARA TORENTE LUATE DIN ROMANIA!!!.

6. SysOp:
- Se ocupa cu administrarea trackerului pe partea logistica si de module, ei avand acces la meniul Tracker Settings.
- Nu vor face modificari in Tracker settings fara acordul Ownerului.
- Coordoneaza activitatea administratorilor in sensul ca ii poate distribui pe grupe de sarcini, dar numai cu acordul Ownerului sau Consiliului.
- Editeaza useri, promoveaza in staff pana la gradul de administrator dupa ce s-a consultat in prealabil cu Ownerul.
- NU poate da demote membrilor staff-ului decat cu acordul Consiliului.
- Poate da demote userilor de la rangul de Uploader in jos (inclusiv).
- Urmareste desfasurarea concursurilor si verifica corectitudinea lor, atat din partea userilor cat si din partea organizatorului. Orice abatere din partea userului se va sanctiona de catre SysOp la alegerea lui proprie, iar o abatere a organizatorului va fi mentionata in forum si in Consiliu.
- Se ocupa de promovarea trackerului in exterior, prin schimb de bannere, adrese, linkuri, etc.
- Poate reprezenta trackerul in exterior, dar numai dupa ce in prealabil a instiintat Ownerul.
- Propune si supune atentiei consiliului o serie de idei despre: imbunatatirea activitatii trackerului, concursuri, poll-uri, anunturi.
- Urca un numar de minim 5 torente / zi, daca are timp, nu este obligatoriu, dar este de preferat, FARA TORENTE LUATE DIN ROMANIA!!!.

Respectarea acestor reguli si acestor activitati este OBLIGATORIE!
avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

21 GB Cadou Cu ocazia implinirii a 21 de ani , din partea sarbatoritului. PyTyQ, aveti cate 21 GB Cadou ...

Post  Extremlym on Sat Jul 14, 2012 10:30 pm

Mesaj privat: 21 GB Cadou
Azi 19:35
System
21 GB Cadou Cu ocazia implinirii a 21 de ani , din partea sarbatoritului. PyTyQ, aveti cate 21 GB Cadou ...

La multi ani!
avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Informatie

Post  PyTyQ on Wed Jul 18, 2012 12:16 pm

Din cauza unui Spammer ce a urcat un torrent de 1000 de ori accesul la upload pentru clasele User si Power User a fost restrictionat...Daca veti vrea sa ajutati comunitatea cu Fisiere va rugam depuneti o cerere de Uploader/Moderator...Va multumim!
avatar
PyTyQ
Admin

Mesaje : 27
Puncte : 2067060
Reputatie : -1
Data de inscriere : 2012-06-23
Varsta : 26
Localizare : Slatina

Back to top Go down

» Avizier

Post  Extremlym on Sun Jul 22, 2012 10:07 am

We are looking for Uploaders with or without experience to upload private or external (DHT)! For details give a PM to bibicu or DarkAngel.

Cautam DJ pentru postul nostru de Radio! Daca stii sa emiti pentru shoutcast server, daca stii sa faci un mix si stii sa faci atmosfera la microfon, nu ezita sa te alaturi celorlalti DJ ai WDW Radio!!! E de ajuns sa dai un mesaj unui Team Leader...
avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Re: http://torrent.wdw.ro

Post  Extremlym on Sun Jul 22, 2012 10:15 amLink: http://torrent.wdw.ro/wdw_tv.php
avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Design Member Wanted

Post  PyTyQ on Thu Jul 26, 2012 10:05 am

]

Avem nevoie de cat mai multi Avatar Makers. Ceea ce trebuie sa faceti este sa dati frau imaginatiei la aceste 4 stokuri:
1.Stock 1
2.Stock 2
3.Stock 3


Cerinte:

Text: PyTyQ

Avatar - 150x250

Sa nu le copiati de pe alte siteuri

Creatiile sa fie postate pe: http://www.postimage.org/

Avantaje:

Vip pe perioada de activitate

2 GB upload/avatar

Pentru nedumeriti, trimiteti un PM
avatar
PyTyQ
Admin

Mesaje : 27
Puncte : 2067060
Reputatie : -1
Data de inscriere : 2012-06-23
Varsta : 26
Localizare : Slatina

Back to top Go down

Sistemul de sloturi...

Post  Extremlym on Tue Aug 14, 2012 9:43 am

Sistemul de sloturi... Incepand de azi, 14.08.2012 am introdus sistemul de sloturi pentru toti userii WDW. Am observat ca prea multi au inceput sa creada ca suntem prea permisivi, ca aici nu li se intampla nimic daca fac H&R, ca pt descarca orice si oricand fara sa aibe minimul de bun simt sa tina si la seed un pic si pentru altii. De acum incolo cine nu are grija de ratia lui nu va mai putea descarca atat de mult si de usor de pe WDW!

De asemenea, incepand cu 15.09.2012 vom incepe o curatenie de toamna severa printre useri, cei inactivi vor fi stersi din baza de date. Tot de la acea data inregistrarile pe WDW se vor face doar pe baza de invitatie, in acest fel vom putea selecta doar userii seriosi.

Preferam un numar mai mic de useri dar devotati si interesati decat zeci de mii de conturi neutilizate. Poate multi nu stiu, dar mentinerea serverului si trackerului costa si bani (nu putini), nu numai pasiune si timp, si, desi suntem in impas financiar acum, incercam sa va putem oferi in continuare torente de calitate si cat mai noi, si asta eu cred ca merita macar un dram de respect!!!!!

Va multumesc,
bibicu - WDW Owner.
avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

WDW Email Announce

Post  PyTyQ on Tue Aug 28, 2012 6:01 pm

Mesaj primit de la WDW Tracker pe data de 2012-08-27 16:21:58 GMT.

salutare.multi sunteti in vacanta,concediu si altele asta presupunand imposibilitatea tehnica de a mai va loga pe wdw.avand in considerare motivele enuntate sa decis ca la data de 15 septembrie userii ce nu s-au mai logat in ultimele 45 zile(perioada 31 iulie-15 septembrie)vor ramane fara cont acestea fiind sterse.criteriul se refera exclusiv la logare nu conditioneaza daca ai descarcat sau nu ca apoi sa se faca curatenie si la cei cu hit&run.posibil ca exact dupa aceste doua etape sa inchidem inregistrarile iar accesul se va face numai pe invitatie(fiecare user va avea o singura invitatie).
principalul scop este de a ramane cei cu bun simt restul bye bye.
avatar
PyTyQ
Admin

Mesaje : 27
Puncte : 2067060
Reputatie : -1
Data de inscriere : 2012-06-23
Varsta : 26
Localizare : Slatina

Back to top Go down

Re: http://torrent.wdw.ro

Post  Extremlym on Sun Sep 02, 2012 3:14 am

avatar
Extremlym
Admin

Mesaje : 1151
Puncte : 2822261
Reputatie : 3
Data de inscriere : 2010-06-01
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

http://extremlymtorrent.roll.tv

Back to top Go down

Re: http://torrent.wdw.ro

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum